Like ons op Facebook!

Over Tarpan Pro

Tarpan Pro is het nieuwe huismerk van VM Service, uw vertrouwde verkoopadres voor minitractoren en aanbouwwerktuigen. Naast onze minitrekkers en aanbouwwerktuigen verkopen wij nog iets anders: service. Met de ontwikkeling en verkoop van Tarpan Pro, een complete lijn compactwerktuigen van topkwaliteit, hopen wij u nog beter van dienst te kunnen zijn.

Ons terrein in Swifterbant

Tarpan Pro is vernoemd naar ons industrieterrein in Swifterbant. Op dit terrein zijn wij de afgelopen jaren hard aan de slag geweest om u ook in de toekomst de aandacht, kwaliteit en service te garanderen die u van ons gewend bent. U vindt er niet alleen onze bekende bedrijfsgebouwen, maar ook ons gloednieuwe bedrijfsgebouw van maar liefst 1500 m2. Met Tarpan Pro bieden wij u een Nederlands fabricaat van hoge kwaliteit voor een gunstige prijs.

Uitgebreide showroom

Alles wat u op onze website vindt, is ook te zien in onze moderne showroom in Swifterbant. U bent dan ook van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

Kunt u een door u gezocht product niet vinden op onze website, laat ons dan weten wat wij voor u kunnen betekenen. Graag denken wij met u mee en voorzien u van advies op maat. Wij zijn immers pas tevreden over ons bedrijf wanneer ú dat bent!

Aanmelden nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.